office@mariocridesign.ro
  •   0760 441 582

Amenajări interioare

Orice interior poate fi transformat şi poate trece printr-o schimbare radicală şi uluitoare, dacă sunt alese cu atenţie elementele de mobilier potrivit, culorile adecvate care să contribuie la senzaţia de mai mult spaţiu şi accesoriile decorative care pun în valoare stilul proprietarului.
Satisfacţia pe care o ai la finalul fiecărei reamenăjări interioare este direct proporţională cu gradul de modificare al interior. Dacă ai optat pentru o reamenajare totală, în care ai zugrăvit diferit pereţii, ai comandat mobilă nouă, decoraţiuni şi draperii în ton, atunci şansele sunt să fii în culmea fericirii.
Singurul inconvenient al reamenajărilor interioare este timpul pierdut cu măsurarea, planificarea, organizarea, cumpărarea lavabilei potrivite, ca să nu mai amintim şi de vopsirea efectivă a pereţilor. Dacă aceştia nu au fost pregătiţi pentru vopsea înainte, la toate activităţile enumerate, se vor adăuga repararea şi finisarea, precum şi tratarea cu amorsă. Mult timp pe care ai putea să-l foloseşti făcând lucruri care să-ţi aducă mai multă plăcere şi să nu te solicite la finalul zilei de lucru.

Echipa MarioCriDesign este pregătită să te ajute să câştigi timp pentru tine. Serviciul de reamenajări interioare oferit de noi îmbină profesionalism cu calitatea desăvârşită a lucrului bine făcut. Consultanţă gratuită în alegerea culorii sau a combinaţiilor de nuanţe, rapiditate în execuţie şi garanţia că au fost alese vopsele de calitate sunt doar câteva dintre avantajele care pledează pentru alegerea noastră ca aliat în proiectul tău.
Reamenajările interioare pornesc de la o idee, combină elementele deja existente cu unele noi şi se adaptează spaţiului ales pentru transformare. Cu un serviciu profesionist te poţi bucura de un interior nou, fără să depui niciun efort. De asemenea, poţi conta pe noi şi pentru cea de-a doua parte presupusă de amenajările interioare – alegerea mobilei perfecte.

CERE GRATUIT O COTATIE

pentru mobila la comanda

Echipa noastră de abia aşteaptă să te ajute să descoperi living roomul perfect, în care să te relaxezi după o zi lungă, bucătăria ideală în care să savurezi zilnic cafeaua sau dormitorul liniştitor în care să te odihneşti. Contactează-ne pentru o ofertă personalizată, vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.